Байерн Мюнхен постигна още един разгромен резултат през сезона в

...
Байерн Мюнхен постигна още един разгромен резултат през сезона в
Коментари Харесай

Гол след гол за Байерн, обаче точките все така не стигат

Байерн Мюнхен реализира още един победен резултат през сезона в Бундеслигата, като победи при гостуването си на Дармщат с 5:2 в 26-ия кръг.

Баварците на Томас Тухел не престават да са най-резултатния тим в немския футбол, като към този момент имат 78 попадения, само че точките им все по този начин не стигат, с цел да са покрай водача Байер Леверкузен.

Байерн към този момент е с 60 точки и изостава на седем от " аспирините ", които в неделния ден гостуват на Фрайбург.

През този сезон хората на Тухел записаха куп разгромни резултати - 7:0 над Бохум, 8:0 над Дармщат, 4:0 над Дортмунд, 8:1 над Майнц, само че всички тези мачове носят по три точки. Днешният погром не е изключение.

Домакините от Дармщат поведоха в 28-ата минута с гол на Тим Скарке, само че Байерн бързо изранви в 36-ата с попадение на Джамал Мусиала след асистенция на Хари Кейн. В края на полувремето британският национал вкара с глава за 2:1, като към този момент има 31 гола в Бундеслигата.

Мусиала направи 3:1 в 64-ата минута след страхотни самостоятелни дейности. После и Серж Гнабри се разписа в 74-ата, а в 93-ата Матис Тел направи 5:1. Малко преди последния съдийски сигнал Оскар Вилхелмсон вкара втори гол за Дармщат. Домакините са последни в таблицата със непретенциозен актив от 13 точки.

В другите мачове:

Хайденхайм - Борусия Мьонхенгладбах 1:1

Майнц - Бохум 2:0

Унион Берлин - Вердер Бремен 2:1

Волфсбург - Аугсбург 1:3
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР