Байерн Мюнхен победи Майнц 05 с 4:0 в 1/8-финален мач

...
Байерн Мюнхен победи Майнц 05 с 4:0 в 1/8-финален мач
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен постигна първа победа за годината

Байерн Мюнхен победи Майнц 05 с 4:0 в 1/8-финален мач от Купата на Германия. Жоао Кансело дебютира за баварците с асистенция.

Шампионът на Германия поведе в резултата в 17-ата минута. Ерик Максим Чупо-Мотинг засече от воле центриране в наказателното поле на Жоао Кансело.

Джамал Мусиала повиши преднината на гостите на 2:0. Германският национал стреля по земя с акуратен диагонален изстрел в далечния ъгъл.

Йозуа Кимих нацели лявата греда след осъществяване на директен свободен удар.

Лирой Сане също записа името си измежду голмайсторите. В 44-ата минута нападателят се озова очи в очи с противниковия вратар и не сгреши.

След почивката възпитаниците на Юлиан Нагелсман продължиха да бележат. Резервата Алфонсо Дейвис засече с глава центриране в наказателното поле на Йозуа Кимих.

Треньорът на домакините бе изпъден с пряк червен картон, а по-късно неговият състезател Александер Хак също напусна терена прибързано след втори жълт картон, за нарушаване в краката на Джжамал Мусиала.



Томас Мюлер изравни клубния връх на Сеп Майер за най-вече мачове за Купата на Германия - 63. Мюлер усъвършенства и върха за най-вече победи в конкуренцията - 53.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР