Байерн (Мюнхен) победи Галатасарай с 3:1 като гост в мач

...
Байерн (Мюнхен) победи Галатасарай с 3:1 като гост в мач
Коментари Харесай

Байерн оцеля в Истанбул и взе ценна победа срещу Галатасарай

 Efbet2023 Horizontal
Байерн (Мюнхен) победи Галатасарай с 3:1 като посетител в мач от група А на Шампионската лига и продължи съвършената си серия в най-комерсиалния футболен шампионат.  Победата обаче не пристигна по никакъв начин елементарно, защото през първото полувреме баварците несъмнено бяха надиграни от своя противник, бурно подкрепян от фанатичните си последователи на " Али Сами Йен ".

Въпреки това немският първенец съумя да наложи волята си в средата на второто полувреме и да нанесе първо проваляне на турския гранд във всички шампионати от началото на сезона. 

Кингсли Коман откри резултата за гостите в 8-ата минута, само че Мауро Икарди възвърне равенството в 30-ата минута от дузпа.

Хари Кейн още веднъж върна преднината на Байерн в 73-ата минута, а Джамал Мусиала оформи крайното 3:1 в интерес на баварците с трето попадение в 79-ата минута.

С съумяха Байерн (Мюнхен) оглавява класирането в групата с цялостен актив от 9 точки, до момента в който Галатасарай е втори с 4. В идващия кръг, който ще се организира на 8 ноември, двата отбора ще си дадат реванш, този път на на „ Алианц Арена “ в Мюнхен. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР