Байерн (Мюнхен) отстрани Арсенал от четвъртфиналите на Шампионска лига след

...
Байерн (Мюнхен) отстрани Арсенал от четвъртфиналите на Шампионска лига след
Коментари Харесай

Байерн изхвърли Арсенал от Шампионската лига

Байерн (Мюнхен) в профил Арсенал от четвъртфиналите на Шампионска лига след победа с 1:0 на " Алианц Арена ". Така общият резултат след двете срещи е 3:2, откакто предходната седмица двата отбора приключиха 2:2. Единственото попадение през днешния ден падна в 64-ата минута, а негов създател бе Йозуа Кимих.

Байерн (Мюнхен) още в 3-ата минута сътвори добра офанзива. Кимих центрира към Хари Кейн, а неговият удар мина около десния непряк дирек на вратата на Рая.

Гостите от Англия дадоха отговор в 8-ата минута, когато Габриел Мартинели стреля от границата на наказателното поле, само че не съумя да откри задачата.

В 29-ата минута Йодегор насочи удар към десния ъгъл на вратата, само че Мануел Нойер бе на мястото си и съумя да отрази.

Байерн (Мюнхен) още веднъж стартира втората част по-силно. Леон Горецка стреля с глава, само че нацели напречната греда. Последва добавка от страна на Герейро, само че топката рикошира в тялото на Уилиам Салиба, след което и в десния непряк дирек на вратата на Рая.

Все отново натискът на домакините даде резултат в 64-ата минута. Рафаел Герейро откри Йозуа Кимих на точката за осъществяване на дузпа и след удар с глава той се разписа за 1:0.

В идващите минути Арсенал се засилва, само че не сътвори рискови положения пред вратата на Нойер.

В 88-ата минута Мартин Йодегор съумя да навлезе в наказателното поле на Байерн (Мюнхен) и стреля от дребен ъгъл, само че не откри очертанията на вратата.

В първата минута от добавеното време на срещата Джамал Мусиала можеше да се разпише за 2:0, само че Давид Рая съумя да избави.
 Разговорите сред Зидан и Байерн (Мюнхен) дефинитивно са завършили
Разговорите сред Зидан и Байерн (Мюнхен) дефинитивно са завършили

Баварците ще си търсят различен треньор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР