Байерн (Мюнхен) може и да изостава на 10 точки от

...
Байерн (Мюнхен) може и да изостава на 10 точки от
Коментари Харесай

Тухлата още вярва, че Байерн може да стане шампион

Байерн (Мюнхен) може и да изостава на 10 точки от върха в Бундеслигата, само че старши треньорът Томас Тухел е остава оптимист за възможностите на неговия тим да победи с 12-а рекордна купа. Клубът, който заема 2-о място с 54 точки след 24 мача, приема намиращия се в дъното на класирането Майнц`05 и желае да продължи серията от положителни резултати след 3:0 над Лацио в Шампионската лига през седмицата.

Бившият управител на Челси, който напуща баварския исполин в края на сезона сподели, че въпреки и разликата да не е дребна, нещата не са завършили.
 Матис Тел: Томас Мюлер ми е като по-голям брат
Матис Тел: Томас Мюлер ми е като по-голям брат

Ласкави думи от страна на младока

" Не сме се предали в битката за купата ", стартира Тухел пред публицистите през днешния ден. " Има зона сред отказването от битката и заявката за желание - и това се назовава действителност. Разликата е много огромна и това е реалистично изказване ", добави треньорът.

" За нас задачата е да бъдем по-стабилни и да намерим нова опора. С това постоянно стартира идната стъпка. Трябва да печелим, да печелим, да печелим. Вече не държим обстановката в наши ръце. Леверкузен към този момент не ни усеща по какъв начин им дишаме във врата. Ние сме отговорни за това. Но това не ни освобождава от задължението да дадем всичко от себе си на следващия ден ", сподели още треньорът.

Германецът добави, че настроението в тима е положително след триумфа над италианския отбор.

" Винаги има огромна вяра. Очевидно опитът ни и резултати като този с Лацио ни оказват помощ и ни дават кураж, убеденост ", споделя още експертът. " Когато сложиш фланелката на Байерн, значи си го заслужил с представянето си. Утро ще бъде същото - би трябвало да докажеш, че си за Байерн. Надявам се, че победа на следващия ден ще ни даде убеденост за още победи по-нататък ".

Френското крило Кингсли Коман още веднъж не е разполагаем и ще се върне чак след края на мачовете на националните тимове, в случай че нещо не скапе проектите. Иначе за момента лекуването на контузията му бедрото е съгласно упованията, изясни кадровата обстановка експертът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР