Байерн Мюнхен може да остане без един от най-важните си

...
Байерн Мюнхен може да остане без един от най-важните си
Коментари Харесай

Трус в Байерн: Кимих иска при Левандовски в Барселона

Байерн Мюнхен може да остане без един от най-важните си играчи идващото лято, а отводът на Йосуа Кимих да подпише нов контракт с немския клуб е индикация за такова нещо.

Германският национал е от огромно значение за треньора Томас Тухел, само че съгласно медиите той отхвърля да удостовери оставането си и има клюки, че желае да замине за Барселона.

Договорът на Кимих изтича през юни 2025 година, тъй че идващият интервал е от решаващо значение за бъдещето му, като се има поради, че Байерн ще би трябвало да договаря за неговия трансфер през идващото лято, с цел да не се наложи да го загуби без отплата.

Съобщава се, че Кимих е отчаян от доста неща в редиците на немския гранд и не вижда бъдещето си в редиците на Байерн, тъй че Барса косвено към този момент е получил сигнали, че би трябвало да се приготви за договаряния, които да доведат един от любимците на Шави в отбора.

Ръководителите на Байерн подчертаха, че желаят Кимих да остане в Мюнхен до края на кариерата си, само че в изказванията им има неустановеност по отношение на настроението на отсрещната страна за сходно нещо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР