Байерн (Мюнхен) иска да бъде пример за подражание в настоящата

...
Байерн (Мюнхен) иска да бъде пример за подражание в настоящата
Коментари Харесай

Целта на Байерн е да излезе от кризата без големи финансови поражения

Байерн (Мюнхен) желае да бъде образец за подражателство в актуалната коронавирусна рецесия и в това време да гледа в бъдещето с убеденост, макар че е изправен пред огромни финансови загуби, съобщи президентът на клуба Херберт Хайнер в изявление.

" Ние като Байерн ще се опитаме да бъдем модел за подражателство в ежедневните си дейности. Това е значим принос, който ние като клуб можем да дадем ", сподели Хайнер пред уеб страницата на клуба. Той добави, че макар " провокациите пред Байерн, сега има по-големи проблеми и терзания от тези за футбола ".

President Hainer: " We'll manage it together "

https://t.co/5EEPtVFyNz#FCBayern
— FC Bayern English (@FCBayernEN) April 5, 2020
Актуалните водачи и седемкратни първенци и сега водят в класирането. Заради пандемията от ковид шампионата е прекратено най-малко до 30 април, а също по този начин са на полуфинал за Купата на Германия, както и съвсем несъмнено на четвъртфинал на Шампионската лига. Германските клубове се надяват да възобновят дейностите на Бундеслигата през май и да завършат сезона с деветте кръга, останали неизиграни досега, с цел да понижат до най-малко загубите.

" Разбира се, обстановката е доста напрегната. Става въпрос за съществуването на някои клубове. Дори Байерн е изправен пред огромно финансово предизвикателство и това не е загадка ", споделя Хайнер. " Но нашият клуб е в отлична позиция. Работим ден след ден, с цел да подсигуряваме, че клубът ще мине през тази фаза без огромни вреди. Въпреки този интервал, ние гледаме на бъдещето с убеденост ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР