Байерн (Мюнхен) има достатъчно силен отбор, за да се бори

...
Байерн (Мюнхен) има достатъчно силен отбор, за да се бори
Коментари Харесай

Тухел: "Байерн" може да се бори за всички купи

Байерн " (Мюнхен) има задоволително мощен тим, с цел да се бори за всички купи до края на сезона. Това даде обещание новият треньор на отбора Томас Тухел при представянето си отпред на баварците. Той заменя уволнения през седмицата.

" Чест е да получиш покана от " Байерн ". Вчера, когато подписвах контракта си в клубния офис, видях, че това е нещо доста особено тук ".

" В ДНК-то на клуба е залегнало единствено да се печели, както и да се играе прекрасен футбол. Настоящият състав е един от най-талантливите в Европа, с който можеш да се бориш за всички титли и да ги спечелиш ", разяснява Тухел пред кореспонденти.

Треньорът съобщи, че е бил сюрпризиран от последните събития.

" Признавам, че случилото се в този момент беше изненадващо за мен. Очаквах кариерата ми да продължи в чужбина ".

" Отговорността е огромна. Освен това имам и персонална причина да работя за " Байерн ", тъй като по този начин съм по-близо до фамилията си. За мен това беше най-хубавият избор. Когато за известно време си работил зад границата, още повече осъзнаваш какъв брой значим е " Байерн ". Това е един от най-големите клубове в света ", добави още Тухел.

Новият треньор на " Байерн " похвали предшественика си Нагелсман. " Благодарение на работата на Нагелсман към момента има опция да бъдат извоювани всички купи този сезон. Всичко ще зависи от детайлите. Имам концепция какво да направя. Няма потребност от някакви огромни промени ".

Първият му мач отпред на отбора ще бъде против " Борусия " (Дортмунд). Тухел водеше точно жълто-черните преди години.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР