Байерн Мюнхен и Виляреал играят при резултат 1:1 в реванш

...
Байерн Мюнхен и Виляреал играят при резултат 1:1 в реванш
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Байерн Мюнхен - Виляреал 1:1, феноменална контра матира баварците

Байерн Мюнхен и Виляреал играят при резултат 1:1 в реванш от 1/4 финалите на Шампионска лига. Роберт Левандовски изравни общия резултат в 52-ата минута, откакто испанският отбор не съумя да изнесе добре от своята половина.

Първият дуел на "Естадио де ла Серамика " приключи при резултат 1:0 в интерес на "жълтата подводница ".

Четвърт час след началото Сане центрира рисково, само че никой от съотборниците му не съумя да стигне до топката. Въпреки непрестанната преса, баварцитене съумяваха да излязат на чиста позиция поради доста положителната организация на "жълтите " в отбранителен проект. В средата на полувремето Байерн опита внезапно да вдигне темпото. В 29-ата минута Мусиала насочи удар с глава, само че право в ръцете на Рули. Левандовски получи жълт картон за нарушаване против Албиол, а малко по-късно при безусловно същата обстановка полякът беше пощаден от Славко Винчич.

В края на частта Данжума се отскубна от защитата на германците и насочи удар, само че безпределно неакуратен. В последната секунда от полувремето Морено се освободи добре и стреля, само че топката се оплете в мрежата в профил.

В първата минута на второто полувреме Мусиала излезе самичък против Рули и бе препънат от вратаря при опита си да подаде с пета към Левандовски, само че дузпа нямаше. Коман по-късно опита шанса си с удар отдалеко, само че неакуратен. Броени минути по-късно Сане залъга съперник и откри Упамекано, който от чиста позиция стреля високо над вратата.

В 52-ата минута неточност при изнасянето на испанците докара до бърза композиция минала през Коман и Мюлер. Германецът откри Левандовски, който с обмислен шут изравни общия резултат.

LLLEWWYYY! JUST WHAT WE NEEDED
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР