Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд ще играят срещу третодивизионни отбори

...
Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд ще играят срещу третодивизионни отбори
Коментари Харесай

Лесни третодивизионни препятствия за Байерн и Борусия Дортмунд на старта за Купата на Германия

Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд ще играят против третодивизионни тимове в първия кръг на шампионата за Купата на Германия през идващия сезон. Баварците стартират похода за рекорден 21-и трофей с посещение против Виктория Кьолн, а „ жълто-черните “ ще пътуват за среща с Мюнхен 1860.

През този сезон Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд ще търсят реванш пред почитателите си в шампионата, откакто не съумяха да стигнат до финала. районна прокуратура Лайпциг надделя Фрайбург в борбата за трофея, а двата гранда го пропуснаха дружно за първи път от 2011 насам.

Носителят на Купата Република България Лайпциг, който завоюва с дузпи, стартира отбраната на купата си против четвъртодивизионния Теутониа Отенсен, който е отличник на зона Хамбург и ще дебютира в шампионата. Фрайбург пък ще играе с Кайзерслаутерн, който тази пролет си завоюва промоция за втора дивизия.

Победитерлят в Лига Европа Айнтрахт Франкфурт започва против първенеца на трета дивизия Магдебург, а Унион Берлин за гостува на четвъртодивизионния Кемницер. Столичният Херта Берлин стартира дългия път към домашен край против Айнтрахт Брауншвайг.

Първите мачове са планувани за уикенда от 29 юли до 1 август, само че дуелите на Байерн и Лайпциг са отсрочени за края на същия месец. Причина е срещата им за Суперкупата на Германия на 30 юли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР