Байерн Мюнхен и Барселона играят при 2:0 в най-интригуващия мач

...
Байерн Мюнхен и Барселона играят при 2:0 в най-интригуващия мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Байерн Мюнхен - Барселона 2:0, Педри удари греда

Байерн Мюнхен и Барселона играят при 2:0 в най-интригуващия мач от днешната стратегия на Шампионска лига. Люка Ернандес откри с глава при започване на второто полувреме, а единствено 4 минути по-късно Лирой Сане удвои.

На Gong.bg може да наблюдавате всичко по-интересно от срещата.

Първите няколко минути бяха много динамични, макар че нямаше нещо по-конкретно пред вратите на двамата немски вратари Нойер и Тер Стеген. В 8-ата Педри стреля от 8-9 метра, само че не откри някой от ъглите на баварската врата и прати топката тъкмо в крайници на вратаря на Байерн.

Вторият сериозен късмет също бе на сметката на каталунците и по-точно на Левандовски, който от близка отдалеченост стреля над вратата на домакините. След още единствено 180 секунди полският таран се измъкна за повторно от опеката на бранителите в алено, само че ударът му с глава бе избавен от някогашния му съотборник Мануел Нойер.

LEWY JUST OVER THE BAR!!!!!! OH MY!!!!!
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
В 26-ата минута Рафиня стреля до лявата греда от дъгата на наказателното поле.

Тимът на Нагелсман опита нещо по-интересно едвам след половин час игра, когато рисков изстрел на Сабитцер профуча около вратата на испанския отбор. В 42-ата минута ситуациите още веднъж отидоха пред вратата на Байерн, като влезлият от скамейката Мазрауи блокира изстрел на Лева.

We're level at the break
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР