Байерн (Мюнхен) и adidas представиха специална фланелка по случай 50-годишнината

...
Байерн (Мюнхен) и adidas представиха специална фланелка по случай 50-годишнината
Коментари Харесай

Байерн пусна в продажба специална фланелка по случай 50-годишнината на “Олимпиащадион”

Байерн (Мюнхен) и adidas показаха специфична фланелка по случай 50-годишнината от откриването на Олимпийския стадион в Мюнхен. Дизайнът е въодушевен от емблематичния покрив на световноизвестното оборудване и включва цветни акценти от покрайнините на мястото. На “Олимпиащадион ” Байерн игра от 1972 до 2005 година и се трансформира в един от най-силните тимове в света. 

Върху специфичната фланелка са бродирани емблемата на клуба и комерсиалната марка на adidas. Новият екип е най-вече в бяло с лилави и оранжеви линии. Друга характерност е, че всички логота са центрирани върху гърдите на играча. Отзад на врата е изобразена годината “1972 ”, с цел да се означи откриването на стадиона. 

Бели гащета и бели чорапи приключват визията в чест на олимпийските пръстени, като на чорапите също е включена въпросната година. Специален акцент е дизайнът на задния номер, който изобразява картата на Олимпийския парк и се предлага екслузивно с юбилейната фланелка. Тя към този момент е пусната в продажба, прецизираха от клуба. 

ВИКТОР МИНЧЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР