Байерн Мюнхен е все по-склонен да се раздели с голямата

...
Байерн Мюнхен е все по-склонен да се раздели с голямата
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен продава звездата си, ако му намери заместник

Байерн Мюнхен е все по-склонен да се раздели с огромната си звезда Роберт Левандовски през лятото. Полякът не крие желанието си да напусне " Алианц Арена ", само че до момента сигналите от управлението бяха, че няма да го пуснат и ще го задължат да извърши контракта си, който е до лятото на 2023 година. Изглежда обаче шефовете стартират да омекват и са склонни да премислят позицията си, стига преди този момент да намерят задоволително първокласен заместител на нападателя, твърди " Спорт 1 ".

В момента спортно-техническият щаб на баварците работи интензивно по селекцията за новия сезон и намирането на нов първокласен нападател е главен приоритет. В клуба преглеждат няколко евентуални претенденти, само че към момента не са се спрели на никой от тях.

Междувременно от Барселона наблюдават деликатно обстановката с Левандовски и са подготвени да насочат публична оферта за 33-годишния поляк. Не е загадка, че каталунците желаят да го вземат в редиците си, а сякаш и желанието на самия футболист е да продължи кариерата си точно на " Камп Ноу " и да опита шанса си в Ла Лига.

Левандовски е в Байерн от 2014 година, когато бе притеглен без пари от Борусия (Дортмунд). За баварците той има впечатляващите 344 гола и 72 асистенции в 374 мача във всички шампионати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР