Байерн (Мюнхен) е отправил втора оферта към Тотнъм за Хари

...
Байерн (Мюнхен) е отправил втора оферта към Тотнъм за Хари
Коментари Харесай

Офанзива: Байерн отправи втора оферта за Кейн

Байерн (Мюнхен) е отправил втора оферта към Тотнъм за Хари Кейн, оповестява немският публицист от “Скай Спортс Германия ” Флориан Плетенберг. Тя е на стойност 80 милиона евро плюс бонуси. Първото предложение на първенеца в Бундеслигата бе за 70 милиона плюс бонуси и бе отхвърлено незабавно от управлението на “шпорите ”.

Медиите в Англия настояват, че Даниел Леви е извънредно ядосан на шефовете на Байерн за това, че са преговаряли зад тила му с капитана на Англия и са получили неговото единодушие за прекосяване на “Алианц Арена ”. Именно заради тази причина е доста евентуално тази оферта също да бъде бързо отхвърлена и Леви да желае най-малко 100 милиона евро, с цел да се раздели с огромната си звезда.

Кейн има единствено една година от сегашния си контракт с Тотнъм и досега отхвърля да го възобнови. Интерес към него проявяваха и от Манчестър Юнайтед, само че от “Олд Трафорд ” се насочиха към Расмус Хьойлунд, защото са на мнение, че шефовете на “шпорите ” нямат предпочитание да продават играча на директен съперник в Премиър лийг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР