Байерн Мюнхен е на път да разреши кризата с липса

...
Байерн Мюнхен е на път да разреши кризата с липса
Коментари Харесай

"Билд": Тухел и "Байерн" си стиснаха ръцете

" Байерн " Мюнхен е на път да позволи рецесията с липса на треньор, откакто освободи от поста Карло Анчелоти. Според немското издание " Билт ", новият ментор на баварците се споделя Томас Тухел, а двете страни към този момент са постигнали сделка и остава единствено да подпишат контракт.

В момента 44-годишният Тухел е без тим, откакто напусна " Борусия " Дортмунд по-рано през 2017 година, тъй че той може да стартира работа в " Байерн " незабавно.

Ръководството на немския първенец пък харесва метода на работа на експерта и счита, че е непосредствен до този на Хосеп Гуардиола, който в интервала 2013-2016 година изведе отбора до 3 трофеи на Германия.

Ако информацията се окаже вярна, то баварците ще разрешат казуса с неналичието на треньор единствено за дни.

Карло Анчелоти беше уволнен след загубата с 0:3 от " Пари Сен Жермен " в груповата фаза на Шампионската лига. В Бундеслигата пък " Байерн " заема трета позиция, като в последния кръг загуби с 0:2 от " Хофенхайм ".

За краткотраен заместител на Анчелоти беше назначен някогашният футболист на отбора - Вили Саньол, който ще изведе отбора в мача против " Херта " Берлин в неделя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР