Байерн (Мюнхен) е на 4 точки от върха в Бундеслигата

...
Байерн (Мюнхен) е на 4 точки от върха в Бундеслигата
Коментари Харесай

Ханзи Флик обеща нова титла за Байерн

Байерн (Мюнхен) е на 4 точки от върха в Бундеслигата преди подновяването на сезона и ще би трябвало да хвърли доста старания, с цел да отбрани купата си. Треньорът Ханзи Флик обаче е оптимист и даде дума, че Сребърната салатиера още веднъж ще стане владеене на неговия клуб.

“Когато Байерн не е отпред, това не е добър сезон - съобщи Флик. - Но самите победи в мачовете не са основното нещо за мен. За мен е значимо да виждам, че в тима има пристрастеност и въодушевление. Самочувствието е от главните неща. В момента Република България (Лайпциг) справедливо е отпред и Бундеслигата е забавна. С някои изключения преди Коледа показахме, че можем да осъществим задачите си. Трябва да спечелим 5 точки повече от Лайпциг. Ще бъде мъчно, само че ние сме задоволително класни и ще го създадем. Отборът е подготвен за втория полусезон.”

07:30 ‍

https://t.co/M82KkQQSC9 #FCBayern pic.twitter.com/xKKzXklIS6
— FC Bayern English (@FCBayernEN) January 5, 2020
Наставникът разяснява и следващите трансферни клюки. В английските медии се появиха информации, че Дейвид Алаба и Жером Боатенг са мечтани надлежно от Челси и Арсенал.

“Тази зима Алаба не се продава, безапелационен беше Флик, който окачестви австриеца като един от най-важните футболисти в състава. - “Дейвид се оправя доста добре в центъра на отбраната и сподели, че е измежду водачите.”

“Не си представям и Боатенг да напусне. Не ми е казвал, че желае да се маха. Той тренира крепко по време на празниците и се приготвя добре”, добави треньорът.

Флик призна, че за момента Байерн търси само нов десен бранител.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР