Байерн (Мюнхен) е готов да счупи трансферния си рекорд, за ...

Байерн (Мюнхен) е готов да счупи трансферния си рекорд, за

Байерн готов да счупи трансферния си рекорд за млад талант

Байерн (Мюнхен) е подготвен да счупи трансферния си връх, с цел да притегли в състава си младия гений на Байер (Леверкузен)Флориан Виртц. 19-годишният халф е определян като един от най-перспективните футболисти в Германия и всички експерти му чертаят блестящо бъдеще. Именно поради това на " Алианц Арена " са подготвени на всичко, с цел да го вземат в състава си, твърди " Билд ".

В момента геният лекува травма, така като през март скъса кръстни връзки и към момента не може да се възвърне от тази тежка контузия. Дори и това обаче не е отблъснало интереса на Байерн, а в противен случай. Мюнхенци към този момент вършат сметки по какъв начин да го привлекат през идващото лято.

От Леверкузен обаче няма елементарно да изтърван един от най-обещаващите си играчи. Той има контракт с клуба до 2027 година, което значи, че " аспирините " ще желаят голяма сума, с цел да се разделят с него. Най-вероятно Байерн ще би трябвало да подготви към 100 милиона евро за него. Ако баварците в действителност извадят сходна сума, това ще е връх за клуба, който до момента изрично отхвърляше да заплаща сходни бомбастични цени.

Снимки: Gettyimages

Източник: sportal.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg