Байерн Мюнхен е близо до привличането на защитника на Реал

...
Байерн Мюнхен е близо до привличането на защитника на Реал
Коментари Харесай

Байерн е близо до Одриосола

Байерн Мюнхен е покрай привличането на бранителя на Реал Мадрид Алваро Одриосола, оповестяват немските медии.

Според няколко информации, настоящият първенец в Бундеслигата се надява да се укрепи с десния бек поради проблемите с контузени играчи в отбрана. Поради контузии на колената продължително в лазарета са Никлас Зюле и Лука Ернандес.

Наставникът на Кралския клуб Зинедин Зидан удостовери, че Одриосола, който съгласно информациите струваше към 35 млн. евро от Реал Сосиедад през 2018, може да напусне в идващите дни. 24-годишният футболист не бе част от днешната подготовка на „ белите “. „ Той има опция да отиде и да играе другаде, само че не е публично “, отвърна Зидан, запитан за Одриосола, без да конкретизира клуба.

Одриосола, който бе част от отбора на Испания на Мондиал 2018, изигра едвам няколко срещи за мадридския исполин този сезон, откакто Зидан избира на позицията десен бек Дани Карвахал. Той бе изпъден за два жълти картона при провалянето от новака Майорка с 0:1 в средата на октомври и няма мач в Ла Лига от този момент насам. Байерн има дефицит на бранители, като се чака Зюле да отсъства до април, откакто раздра коленни кръстни връзки през октомври, до момента в който Ернандес възобнови тренировки с отбора в понеделник, откакто получи сходна контузия, единствено дни след тази на Зюле.

По време на своя януарски зимен лагер в Катар, старши треньорът на баварците Ханси Флик показа, че Байерн се нуждае от „ най-малко двама “ играчи, преди съставът да се завърне в Бундеслигата и да разгроми Херта с 4:0 в неделя. Успехът изкачи първенците на втора позиция в класирането. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР