Байерн Мюнхен бе засипан с критики в Германия, след като

...
Байерн Мюнхен бе засипан с критики в Германия, след като
Коментари Харесай

Сериозни критики за Байерн заради ваканцията в Ибиса

Байерн Мюнхен бе засипан с рецензии в Германия, откакто футболистите отпътуваха за два дни на тийм-билдинг на испанския остров Ибиса след загубата от Майнц с 1:3 в Бундеслигата.

Баварците към този момент си осигуриха авансово десетата поредна купа в шампионата, а пътуването е имало за цел да "сплоти колектива " съгласно спортния шеф на клуба Хасан Салихамиджич.

Това пътешестване обаче не се хареса на международния първенец от 1990 година и някогашен селекционер на България Лотар Матеус. "Това не трябваше да бъде разрешено, изключително след сходен мач ", разяснява Матеус пред микрофоните на Sky. Според него треньорът Юлиан Нагелсман е трябвало да наложи несъгласие.

Това мнение споделя и някогашният треньор на Байерн Феликс Магат, който сега води Херта Берлин. "Не знам по какъв начин един тим може да си каже, че за тях шампионата завърши три седмици по-рано ", сподели той.

Според немските медии не всички футболисти на Байерн са чествали в Испания, като измежду отсъстващите са били Мануел Нойер, Томас Мюлер, Кингсли Коман, Дайо Упамекано и Марсел Забитцер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР