Байер (Леверкузен) записа трета победа в третия мач от новия

...
Байер (Леверкузен) записа трета победа в третия мач от новия
Коментари Харесай

Байер записа трета поредна победа в Бундеслигата, Щутгарт размаза Фрайбург

Байер (Леверкузен) записа трета победа в третия мач от новия сезон на Бундеслигата, а Фрайбург беше засрамени като посетител на Щутгарт, откакто претърпя срамна загуба в днешния кръг, в който Вердер също бяха безапелационни, а Хофенхайм приключи наедно с Волфсбург.

" Фармацевтите " бяха огромни любимци и потвърдиха това на " Бай Арена " против Дармщат, печелейки с 5:1 след брилянтно второ полувреме, а това се случи, откакто и двата тима означиха по един гол през първата част. Бонифаций в 21-ва за домакините и Вилхелмсон в 25-а за гостите, само че по-късно последва бурята на Байер с четири гола. Паласиос донесе ново преимущество четири минути след началото на второто полувреме и разгласи цунамито за Дармщат, последвано от втори гол на Бонифас в 61-ата минута, Хофман означи четвъртия гол в 67-ата минута, а Хлозек оформи крайния резултат в 83-ата минута.

Фрайбург, който започва ужасно сезона с две победи, претърпя класически кошмар срещу Щутгарт след проваляне с 0:5, а гостите от Фрайбург схванаха, че ще им се случи потоп в първите 19 минути на мача, когато получиха цели три гола. Фулрих откри в осмата, а Гораси за две минути в 17-ата и 19-ата се разписа за 3:0, а през второто полувреме Фурлих вкара втори гол в 62-ата, а Милот в 75-ата подпечатат триумфа.

Вердер разруши Майнц с 4:0, а Хофенхайм завоюва с 3:1 против Волфсбург. Аугсбург и Бохум приключиха наедно 2:2 в единствения мач без победител.

От 18:30 ч. през днешния ден ще играят Борусия Мьонхенгладбах и първенецът Байерн (Мюнхен).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР