Байер Леверкузен спечели като гост на новака Хайденхайм с 2:1

...
Байер Леверкузен спечели като гост на новака Хайденхайм с 2:1
Коментари Харесай

Леверкузен изравни рекорд при 2:1 над Хайденхайм

Байер Леверкузен завоюва като посетител на новака Хайденхайм с 2:1 и поведе с осем точки на върха на класирането. Тимът на Шаби Алонсо има 58 точки, Байерн Мюнхен е с 50. Това беше ден номер 500 за Алонсо отпред на тима. И Леверкузен изравни немския връх от 32 мача без загуба във всички шампионати. Толкова има и през 2020 година

Байер поведе в резултата в края на първото полувремето с попадение на Джереми Фримпонг. Флориан Вирц удари напречната греда в 77-ата минута, само че три по-късно направи страхотна асистенция на Амин Адли, който направи 0:2. Хайденхайм понижи в 87-ата посредством Тим Клайндиенст, само че нямаше сили за повече..
Рекорните 70 минути за едно полувреме в Щутгарт
Всички съботните мачове бяха прекратени поради гнева на почитателите към Германската футболна лига и проекта да продаде дял от приходите от медийни права на Бундеслигата на външен вложител. Привържениците хвърляха тенис топки на терените, налагайки спирания и забавяния. Така първото полувреме на дуела сред Щутгарт и Дармщат продължи рекордните 70 минути.

Иначе Щутгарт завоюва с 2:1 и дръпна с пет точки на четвъртия Борусия Дортмунд. Южняците са с 46 точки, Борусия с 41. Гираси стартира като титуляр за първи път през годината и вкара за 1:0 в 18-ата минута. В 67-ата минута на първото полувреме Щенцел получи червен картон и Щутгарт доигра мача с човек по-малко. Дауд повиши на 2:0 във втората минута на добавеното време. В петата Зайдел понижи на 2:1 и сътвори леко напрежение.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР