Байер Леверкузен пропиля аванс от два гола и направи 2:2

...
Байер Леверкузен пропиля аванс от два гола и направи 2:2
Коментари Харесай

Байер Леверкузен и Борусия Мьонхенгладбах врътнаха зрелищен хикс

Байер Леверкузен пропиля задатък от два гола и направи 2:2 против Борусия Мьонхенгладбах в дуел от 33-ия кръг на Бундеслигата. Точни за „ аспирините “ бяха Амин Адли и Керем Демирбай, а Йонас Хофман и Ларс Щиндъл донесоха точката на „ жребчетата “.

На „ БайАрена “ домакините започнаха по-силно и след четвърт час вкараха - Пиеро Инкапие прати топката в наказателното поле към Амин Адли, а крилото резервира хладнокръвие и я насочи в долния десен ъгъл.

Пет минути по-късно отбраната на Гладбах позволи Жереми Фримпонг да центрира прелестно от фланга за Керем Демирбай, който от близко порази вратата на Ян Олшовски за 2:0.

Точно преди приключването на астрономически час игра гостите се върнаха в мача. След неточност на вратаря Лукаш Храдецки, топката стигна до Йонас Хофман, който безпроблемно вкара топката в мрежата на „ аспирините “ за 2:1.

В последната от постоянните 90 минути Надим Амири направи пагубна неточност, връщайки топката обратно, като вместо до Храдецки, тя стигна до Маркус Тюрам, който незабавно подаде към Щиндъл и той на празна врата изравни.

В 94-ата минута домакините останаха с човек по-малко, откакто Пиеро Инкапие бе фаулиран от Патрик Херман и му отвърна с остро влизане с бутоните напред, което накара съдията да го изгони.

След този мач отборът на Шаби Алонсо излезе на шесто място във краткотрайното класиране с 50 точки, до момента в който възпитаниците на Даниел Фарке са 11-и с 40 точки на сметката си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР