Байер Леверкузен продължава отличната си серия от началото на сезона.

...
Байер Леверкузен продължава отличната си серия от началото на сезона.
Коментари Харесай

Байер гази здраво при Чаби, постигна 11-а победа от 12 кръга в Бундеслигата

Байер Леверкузен продължава отличната си серия от началото на сезона. „ Аспирините “ записаха 11-а победа в Бундеслигата през акцията при гостуването си от 12-ия кръг на Вердер Бремен, извоювано с 3:0.

Единствената неверна стъпка за отбора на Чаби Алонсо е тъждество с Байерн, като по този метод Байер е водач във краткотрайното класиране с 34 от 36 вероятни точки. Вердер е 12-и с 11.

Още в седмата минута попадение на Виктор Бонифейс не бе прието поради засада. Само две минути по-късно Байер Леверкузен въпреки всичко поведе, откакто Оливие Дьоман си вкара автогол – 0:1.

В 43-ата минута гостите осъществиха и второ попадение. То бе дело на десния бек Жереми Фримпонг, който пое пас от Пиеро Инкапие и с клиничен шут в десния ъгъл повиши преднината на „ аспирините “ на 2:0.

В 62-рата минута Марвин Дукш върна очакванията на Вердер, пращайки топката в мрежата на Леверкузен, само че насладата на домакините бе къса, откакто ВАР преразгледа обстановката и стана ясно, че има засада.

В 76-ата минута гостите от Левркузен сложиха точката на разногласието. Амин Адли откри Алехандро Грималдо, който бе пропуснат в наказателното поле и с удар под напречната греда означи за крайното 3:0 в интерес на Байер.

В 82-рата минута можеше да се стигне и до четвърти гол в мрежата на Вердер Бремен, откакто Амин Адли се разписа, само че това бе третият гол в мача, който не бе приет поради нередовна позиция.

Три минути по-късно Джъстин Гидеон бе покрай това да върне едно попадение във вратата на Байер Леверкузен, само че имаше малшанса да уцели напречната греда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР