Байер Леверкузен продължава да е без загуба в Бундеслигата този

...
Байер Леверкузен продължава да е без загуба в Бундеслигата този
Коментари Харесай

Леверкузен остана непобеден

Байер Леверкузен продължава да е без загуба в Бундеслигата този сезон. Тимът на Петер Бош записа трета поредна победа в шампионата, откакто завоюва с 4:2 гостуването си на Фрайбург.

Домакините стартираха чудесно и в третата минута Хьолер откри резултата. След попадението Фрайбург се върна да пази преднината си и даде самодейността на противника. " Аспирините " обаче бяха прекомерно мудни и предвидими.

В 22-ата минута обстановката можеше да се утежни още повече за гостите. Свен Бендер получи червен картон, само че след разглеждане на обстановката с ВАР картонът бе заменен на жълт.

Тази обстановка като че ли промени хода на мача, защото малко по-късно Леверкузен изравни, откакто Аларио се възползва от неточност на Хьофлер. Аржентинският нападател даде преднина на Байер малко преди почивката.

Bayer Leverkusen entführt drei Punkte aus Freiburg
— 90min DE (@90min_DE)
След почивката функциите се смениха и " аспирините " се дръпнаха, като разчитаха на контраатаки. При една от тях Амири направи резултата 1:3. Влезлият като запаса Петерсен върна Фрайбург в мача, само че за малко. Четири минути след неговия гол Та означи четвърто попадение за гостите и подсигури триумфа.

Бундеслига 6 кръг, неделя 1 ноември  Фрайбург 2:4краен резулат  Байер Леверкузен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР