Байер Леверкузен победи с 2:0 като гост Ференцварош в реванша

...
Байер Леверкузен победи с 2:0 като гост Ференцварош в реванша
Коментари Харесай

Байер Леверкузен отстрани Ференцварош без затруднения

Байер Леверкузен победи с 2:0 като посетител Ференцварош в реванша от осминафиналите на Лига Европа. Първата среща завърши при същия резултат в интерес на " аспирините ".

Гостите поведоха рано-рано. В 3-ата минтуа Муса Диаби бе изведен на прелестна позиция и не сбърка. Французинът прати топката в мрежата на Денеш Дибус за 1:0.

В 22-ата минута Лукаш Храдецки трябваше да се намесва, с цел да резервира преднината на немския отбор. Амер Гояк бе футболистът на Ференцварош, който шутира рисково.

Жереми Фримпонг получи топката в наказателното поле на Ференцварош в 32-рата минута и насочи изстрел, само че Денес Дибуш направи ужасно избавяне.

Флориан Виртц получи подаване в наказателното поле на Ференцварош и шутира от близка отдалеченост, само че стражът на унгарския отбор направи още едно брилянтно избавяне в 45-ата минута.

Второто полувреме още веднъж стартира с напън на " аспирините ". В 53-ата минута Жереми Фримпонг прати топката за повторно във вратата на Ференцварош, само че след преразглеждане на обстановката с ВАР попадението бе анулирано поради засада.

Само четири минути по-късно Диаби излезе на чиста позиция и шутира, само че топката рикошира в десния непряк дирек на вратата, защитавана от Дибуш.

В 81-ата минута падна втория гол за Байер. Муса Диаби бе изведен в 81-ата минута, само че реши да подава към Амин Адли, който бе на по-чиста позиция. Адли нямаше никакви проблеми да удвои преднината на " аспирините " и да оформи крайното 2:0. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР