Байер (Леверкузен) победи с 2:0 и в реванша с Ференцварош

...
Байер (Леверкузен) победи с 2:0 и в реванша с Ференцварош
Коментари Харесай

Леверкузен не се затрудни и в реванша с Ференцварош

Байер (Леверкузен) победи с 2:0 и в реванша с Ференцварош в Унгария от 1/8-финалите на Лига Европа. " Аспирините " записаха същия резултат и в първия дуел сред двата отбора и по този метод не престават изрично напред с 4:0 общ резултат.

Германците убиха ентусиазма на противника си с ранен гол. Още в 3-тата минута Муса Диаби бе изведен на стрелкова позиция и невъзмутимо осъществя за 0:1.

Домакините бяха покрай изравняването в 38-ата минута, само че шансът не бе с тях и прелестният шут на Адама Траоре се отби от напречната греда.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
През второто полувреме обаче Байер бе цялостен стопанин на терена. Първо гол на Фримпонг не бе зачетен поради засада. След това пък изстрел на Муса Диаби срещна дясната греда.

Логично в 81-вата минута " аспирините " стигнаха и до втори гол. Диаби изскочи на добра позиция, само че видя съотборника си Амин Адли и му подаде, а той не сгреши за 0:2.

Така Байер откри място на 1/4-финалите на шампионата, до момента в който приказката за Ференцварош завърши дотук.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР