Байер Леверкузен очаква Байерн Мюнхен да бъде пределно мотивиран, когато

...
Байер Леверкузен очаква Байерн Мюнхен да бъде пределно мотивиран, когато
Коментари Харесай

Шаби Алонсо: Байерн ще работи с пълна газ, трябва да сме готови за това

Байер Леверкузен чака Байерн Мюнхен да бъде пределно стимулиран, когато тимовете се срещнат в Бундеслигата в събота и първенците ще би трябвало да покажат съвършено показване, с цел да вземат нещо от мача, сподели мениджърът Шаби Алонсо.

Миналия сезон Леверкузен стана първият тим, приключил акция в Бундеслигата без загуба, като подвигна трофея и постави завършек на серията от 11 следващи трофеи на Байерн, само че този път баварските им съперници са решени да си върнат короната.
 Компани: Байерн постоянно е любимец, даже когато играе против първенеца
Компани: Байерн постоянно е любимец, даже когато играе против първенеца

Ето детайлности

Лидерът в лигата Байерн завоюва всичките си четири мача този сезон и е отпред в класирането с 12 точки, три повече от втория Леверкузен.

" Очакването е огромно и желаеме да покажем добра игра. Имаме потребност от съвършено показване, с цел да вземем нещо вкъщи с нас. Байерн направи добър старт на сезона, това ще бъде предизвикателство на следващия ден. Трябва да играем на най-високото си равнище, със и против топката в продължение на 90 минути. Байерн ще работи с цялостна газ, би трябвало да сме подготвени за това ", съобщи Алонсо на конференция.

Байер е неустойчив в отбрана този сезон, допускайки девет гола в четири мача от шампионата и позволиха три при успеха с 4:3 над Волфсбург в последния си мач.

След мача Алонсо подлага на критика неприятната отбрана на своя тим и преди мача против Байерн, испанецът още веднъж акцентира нуждата от дисциплинираност.

" Отборът би трябвало да бъде стилен, би трябвало да се пазиме дружно. Имаме явен проект за игра, не можем да бъдем прекомерно меки и не можем да позволяваме огромни пропуски.

Имаме явен проект за играта по какъв начин желаеме да играем. Ще дадем всичко от себе си... Ако не се пазиме добре, за играчите е мъчно да печелят. Искаме да сме непрекъснати. Не желаеме бъдем горе и долу ", съобщи още Алонсо.

След конфликта си в лигата против Байерн, Леверкузен приема Милан в Шампионската лига във вторник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР