Байер (Леверкузен) не срещна сериозни проблеми и изхвърли Роял Юнион

...
Байер (Леверкузен) не срещна сериозни проблеми и изхвърли Роял Юнион
Коментари Харесай

Байер нямаше проблеми в реванша и ще играе на полуфинал в Лига Европа

Байер (Леверкузен) не срещна съществени проблеми и изхвърли Роял Юнион СЖ от Лига Европа, откакто го победи с 4:1 като посетител в реванша от 1/4-финала сред двата отбора от шампионата. Футболистите на Чаби Алонсо взеха преднина от три попадения посредством Муса Диаби (2’), Митчъл Бакър (38’) и Джереми Фримпонг (60’), Каспер Терхо (64’) понижи изоставането на белгийския отбор, само че Адам Хложек (79’) оформи крайния резултат в дуела.

Срещата стартира по съвършен метод за “аспирините ” и те съумяха да излязат напред още в самото начало на дуела, когато Муса Диаби се оправи по отличен метод и се разписа за 0:1. Отлично се развиха нещата за германците и към края на полувремето, когато Адам Хложек постави топката на крайници на Мичъл Бакер, а той вкара за повторно.

Десетина минути след началото на втората част домакините имаха искания за дузпа, откакто техен футболист се строполи на земята в наказателното поле, само че съдията даде знак играта да продължи. След час игра Джереми Фримпонг се възползва от сериозна неточност на Антъни Морис и повиши преднината на своя отбор на 0:3. Домакините си върнаха част от вярата в 65-ата минута с попадение на Каспер Терхо от границата на наказателното поле за 1:3. Адам Хложек постави точка на разногласието в 79-ата минута, когато се оказа на точното място и прати в мрежата една отбита топка за 1:4.

По този метод Байер (Леверкузен) се класира за идната фаза, където ще срещне спечелилия от двойката Рома - Фейенорд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР