Байдън се нуждаеше от подкрепата на 1968 делегати, но стана

...
Байдън се нуждаеше от подкрепата на 1968 делегати, но стана
Коментари Харесай

Пред Байдън и Тръмп вече няма прегради

Байдън се нуждаеше от поддръжката на 1968 делегати, само че стана ясно, че той трансферира броя с постъпването на първите резултати от изборите в Джорджия. Очакват се и резултатите от първичните избори на партията в щатите Мисисипи, Вашингтон, както и от Северните Мариански острови и от гласуването на демократите в чужбина, разяснява Ройтерс.

Републиканецът Доналд Тръмп, който няма съперници за републиканската кандидат-президентска номинация след отдръпването на Ники Хейли предходната седмица, няколко часа след Байдън също преодоля това затруднение и трансферира нужната му численост от 1215 делегати.

Републиканците имаха същия ден първоначални избори в четири щата, включително и в Джорджия. Към понеделник Тръмп имаше потребност от 139 делегати, с цел да трансферира прага от нужната численост от 1215 делегати, които да го поддържат на партийната конференция през лятото. На първичните избори на републиканците в щатите Джорджия, Хавай, Мисисипи и Вашингтон се излъчваха общо 161 републикански делегати.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР