Байдън се нуждае от още повече кръвопролития“ в Европа, за

...
Байдън се нуждае от още повече кръвопролития“ в Европа, за
Коментари Харесай

Захарова: Байдън се нуждае от още „повече кръвопролития“ в Европа, за да запази властта си

Байдън се нуждае от още „ повече кръвопролития “ в Европа, с цел да резервира властта си. Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън се нуждае от „ още повече кръвопролития “ на европейския континент, с цел да резервира властта си от колапс. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в канала си в Telegram.

Захарова: Байдън се нуждае от още „ повече кръвопролития “ в Европа, с цел да резервира властта си

„ Страните от Европейския съюз схващат ли, че Вашингтон ги въвлича в директен конфликт с Русия под флага на НАТО, разяснявайки изказването на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че доставките на оръжия за Киев ще станат наложителни за алианса?

„ Истеричното нагнетяване на западната общност с тезата „ сякаш „ идната експанзия “ на Русия против западните страни значи единствено едно – администрацията на Байдън се нуждае от още повече кръвопролития на европейския континент, с цел да удържи както личното си държавно управление, по този начин и американската колабираща стопанска система. “

Захарова: Байдън се нуждае от още „ повече кръвопролития “ в Европа, с цел да резервира властта си 13.06.24 09:42 Николай Марков: „ Гошко и такива като него не знаят, че който клюки, погива! “ 13.06.24 09:41 Мъск желае да се признаят за терористи съставителите на украинския черен лист на американски политици 13.06.24 09:34 Елена Гунчева: Хората към този момент не са сигурни в страната. Просто тъй като нея я няма 13.06.24 09:23 Симеон Дянков: Бойко Борисов ще стане министър председател в държавно управление с Движение за права и свободи и Има Такъв Народ 13.06.24 09:22

По-рано Столтенберг сподели, че доставките на оръжие за Киев ще станат наложителни за страните от НАТО, те ще се координират от командни структури под управлението на военачалник Кристофър Каволи.

Мария Владѝмировна Заха̀рова (на съветски: Мари́я Влади́мировна Заха́рова) е съветски посланик, представител на Министерството на външните работи на Руската федерация, претендент на науките.

На 10 август 2015 година Захарова е назначена за представител на Министерство на външните работи на Руската федерация, ставайки първата жена в историята на поста.[6][7] На тази позиция, тя организира седмични брифинги за публицисти, като прави публични изказвания и мнения от името на Министерството на външните работи на Руската федерация.

Член е на организационния комитет за подготовка на евразийския женски конгрес, който се организира на 24 – 25 септември 2015 година в Санкт Петербург.

На 22 декември 2015 година получава дипломатически сан на ексклузивен и пълномощен дипломат втори клас.

Член на Съвета за външна и отбранителна политика на Русия.

Освен родния си съветски, владее британски и китайски език.

На 26 януари 2017 година Захарова получава първият си медал. В Кремъл Орденът на дружбата ѝ е присъден от съветския президент Владимир Путин. На церемонията по награждаването на 30 известни държавни и публични фигури, измежду които е и Захарова, Путин отбелязва, че всички получатели характеризират с най-високо равнище на умения, дарба да работят с цялостна отдаденост и най-важното, да реализират задачите си.

Източник: Telegram /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР