Байдън признават публично своето седмо внуче за първи път

...
CNN — Президентът Джо Байдън в петък публично призна дъщеря
Коментари Харесай

CNN —

Президентът Джо Байдън в петък публично призна дъщеря на сина си Хънтър за първи път, нарушавайки дългото мълчание по въпроса, като описа ситуацията като „семеен въпрос“.

„Нашият син Хънтър и майката на Нави, Лъндън, работят заедно, за да насърчат връзка, която е в най-добрия интерес на тяхната дъщеря, запазвайки поверителността й, доколкото е възможно занапред“, каза Байдън в изявление, което беше съобщено първо от People.

Изявлението продължава да гласи: „Това не е политически въпрос, това е семеен въпрос.“

„Джил и аз искаме само най-доброто за всички наши внуци, включително Navy“, гласи изявлението.

Изявлението се равнява на първото признание на Байдън за тяхното седмо внуче, въпрос, който стана политически чувствителен през последните месеци, когато правното затруднение на Хънтър Байдън влезе в светлината на прожекторите.

Лундън Робъртс, жена от Арканзас, роди момиче и твърди, че Хънтър Байдън е бащата през 2019 г. Той отрече бащинството, но след като ДНК тест потвърди, че той е бащата, той в крайна сметка се съгласи през 2020 г. да плаща 20 000 долара на месец за дете поддържа.

Хънтър Байдън се опита да намали месечните плащания и миналия месец уреди дело за издръжка на дете. Като част от сделката, Хънтър Байдън ще даде някои от своите картини на дъщеря си, която може или да запази част от избора си, или да задържи парите от всяка продажба на тези картини.

Робъртс също се отказва от предложението си да промени фамилното име на момичето на „Байдън“, според съдебната документация.

В съдебните документи през април Робъртс каза, че Хънтър Байдън „никога не е виждал или контактувал“ с 4-годишната си дъщеря и че президентът Байдън и първата дама д-р Джил Байдън „остават отчуждени“ от внука си.

Източник, запознат със ситуацията, посочи спорните съдебни процедури за мотивиране защо Байдън сега признават седмото си внуче.

„Трябва да запомните, че имаше някои доста спорни съдебни процедури между родителите на ВМС, които се случваха само до преди няколко седмици. Като баба и дядо Байдън следва примера на Хънтър. Те дават – и са давали – на Хънтър и Лундън пространство и време да разберат нещата“, каза източникът.

Сега, когато голяма част от правния въпрос е решен, „родителите на Navy работят по пътя напред, който е най-добър за нея“, каза източникът.

„Хиляди семейства са се сблъсквали с подобни обстоятелства, решавайки ги насаме, срещу светлината на прожекторите. В центъра е 4-годишно момиченце и всички искат най-доброто за него, включително и всичките й баби и дядовци”, каза запознат.

Маршал Коен от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР