Байдън покани лидерите на Конгреса на лична среща в Белия

...
Байдън покани лидерите на Конгреса на лична среща в Белия
Коментари Харесай

Байдън покани лидерите на Конгреса на лична среща, за да обсъдят помощта за Украйна

Байдън предложения водачите на Конгреса на персонална среща в Белия дом, с цел да обсъдят настояването му за финансиране за Украйна, Израел и границата.

Президентът и неговите помощници предизвестиха, че неуспехът да бъде утвърдено финансирането може да донесе победа на съветския президент Владимир Путин. Чиито войски нахлуха в Украйна преди две години. Това написа The New York Times.

На въпрос на кореспонденти дали поканата на Байдън е сигнал, че Белият дом може да предложи нещо ново на републиканците, прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер сподели, че договарянията „ не престават “.

 „ Смятаме, че всичко върви добре и желаеме да забележим двупартийно споразумение… “, сподели тя.

В тази връзка изданието напомня, че през уикенда Байдън е декларирал, че е подготвен да направи отстъпки по граничния въпрос.

Срещата в Белия дом ще бъде първият диалог лице в лице сред Байдън и водачите на Конгреса от месеци. А сътрудниците на президента по законодателната и националната сигурност преговаряха с сътрудниците си на Капитолия преди коледната почивка.

Белият дом е под възходящ напън от водачите на двете партии да се оправи с мигрантската рецесия в Съединени американски щати.

Източник: The New York Times., превод SafeNews

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР