Байдън направи истински подарък на руския президент Владимир Путин с

...
Байдън направи истински подарък на руския президент Владимир Путин с
Коментари Харесай

Байдън направи подарък на Путин, шокирайки американците

Байдън направи същински " подарък " на съветския президент Владимир Путин с решението си да забрани създаването на уранови находища в щата Аризона.

В Съединени американски щати локалните атомни електроцентрали получават към 12% от горивото си от съветски първични материали. В момента Вашингтон внася към 95% от общото количество уран за нуклеарни реактори.  Сега новата изпълнителна заповед на Байдън затруднява Съединени американски щати да намерят опция на съветския уран, пише Wall Street Journal.

Джо Байдън вкара към милион акра земя в Аризона в статут на " народен монумент ", което съгласно създателите на публикацията има унищожителен резултат върху енергетиката на страната.

Журналистите са сигурни, че Байдън не счита за допустимо незабавното създаване на залежи и отбрана на естествените запаси на страната, макар обстоятелството, че минната промишленост съумява да направи това от няколко десетилетия.

Припомняме, в Съединените щати има „ закон за антиките “, признат през 1996 година Документът разрешава разпределение на федерални земи и превръщането им в национални монументи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР