Байдън и Тръмп имат много различни записи относно изменението на

...
Байдън и Тръмп имат много различни записи относно изменението на
Коментари Харесай

Изменението на климата има значение за все повече и повече хора - и може да бъде решаващ фактор за изборите през 2024 г.

Байдън и Тръмп имат доста разнообразни записи по отношение на изменението на климата. Как съгласно анализаторите това може да се отрази на гласоподавателите?

Ако попитате американските гласоподаватели кои са главните им проблеми, множеството ще посочат проблемите на кухненската маса като стопанска система, инфлация, престъпност, опазване на здравето или обучение.

По-малко от 5 на % от респондентите в изследванията на Gallup за 2023 година и 2024 година споделиха, че изменението на климата е най-важният проблем, пред който е изправена страната.

Въпреки това изследването, което организирах с сътрудниците си, демонстрира, че загрижеността е имала забележителен резултат върху гласоподавателите избори на последните два президентски избора.

Мненията за изменението на климата може даже да са имали задоволително огромен резултат, с цел да трансформират резултата от изборите през 2020 година в интерес на президента Джо Байдън.

Замърсяващите частни самолети може да се сблъскат с 400% нарастване на налога върху горивото...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР