Бавно ви полазват тръпки по гърба… Нощен гостУспях да си

...
Бавно ви полазват тръпки по гърба… Нощен гостУспях да си
Коментари Харесай

Страшни истории. Не ги чети сам.

Бавно ви полазват тръпки по гърба…

Нощен посетител

Успях да си сдържа вика си, когато видях на пода в кабинета си тялото на татко ми, умрял наскоро в злополука. Но не съумях да го сдържа, когато татко ми се изправи и седна на масата.

Така трябваше

Изгорих всички кукли, макар че дъщеричката ми плачеше и ме молеше да не го върша. Тя по този начин и не разбираше ужаса ми и не искаше да повярва, че не аз нося тези непознати кукли всяка нощ в леглото ú.

Предупреждение

Скъпи, не би трябвало да се страхуваш от мъртвата си баба. Сам ще се убедиш – няма я на никое място. Провери под леглото, в дрешника, в кухнята. Е? Убеди ли се? Чакай! Само н вдигай глава към тавана! Баба не обича да я гледат в очите.

 Безликият и безименният

Когато си купихме нова къща, бях уверен, че драскотините отвътре на вратата са направени от огромно и неособено възпитано куче. Вчера обаче съседите ми споделиха, че предходните притежатели не са имали куче. Днес сутринта, когато се разсъниха, забелязах, че драскотините са станали ощ по-големи.

 Моето обичано капризно момиче

В последния месец моята щерка не стопира да плаче и крещи нощем. Дълго търпях, само че след това отидох на гроба ú и я помолих да престане. Не ме послуша.

 Сладост или гнусота?

Казвам се Джон. И съм на шест. Много обичам Хелоуин. Това е единственият ден, по-точно нощ в годината, когато родителите ми ме изкарват от мазето, смъкват ми веригите и ми позволяват да изляза на улицата без маска. Лакомствата оставям за себе си, месото им го давам на тях.

 Зад гърба ми

Чух по какъв начин синът ми стартира да плаче от своята стая и незабавно отидох до него, с цел да го успокоя. „ Всичко е наред, сине! Всичко е наред! “ – прошепнах му аз, само че той се разкрещя още повече и изобщо не искаше да ми повярва. Навярно тъй като видя кой се криеше зад тила ми.

Двойник

Двойничката ми е доста непохватна, по тази причина би трябвало да върша всичко постепенно и деликатно, с цел да има време и тя. Когато сгреши ú оказвам помощ както мога. Вчера да вземем за пример се порязах, само че моята двойничка не реагира и трябваше бързо да замаскирам раната, с цел да не забележи и не се обиди. Тя е доста блага. Наричат я Софи. Тя мен назовава свое отражение.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР