Бавно се отърсваме от напрежението и стреса заради хакерските атаки

...
Бавно се отърсваме от напрежението и стреса заради хакерските атаки
Коментари Харесай

Анализатор и Крум Савов в спор: Може ли президентът на Чили да е причина за бомбените заплахи по света и у нас

" Бавно се отърсваме от напрежението и напрежението поради хакерските офанзиви с бомбените закани в съвсем всяко второ учебно заведение, тъй като институции, президент, вътрешен министър биеха камбаните ", стартира предаването си Крум Савов по 7/8 тв.

" Оказа се, че не е единствено за нашата страна, и в Европа имало такива закани. Защо, кой, от къде изпраща тези сигнали, най-вероятно ще остане незнайно. Най-важното обаче е, че предварителната поръчка за хибридна война беше отречена. Дали е поради изборите или поради световен развой... " - обърна се водещият към госта си в студиото:

" На сходни драми сме участвали доста пъти и в най-новата ни история, отговори коментаторът Боян Чуков и продължи:

" На 2-ри има избори, знаем, че хората отиват да гласоподават в учебните заведения, съгласно мен тази история е обвързвана с идните избори и има предпочитание да се промени настройката на тези, които не са решили за кого ще гласоподават. Самият факт, че формалните управляващи нямат съответно точна информация на кого е дело това. "

" Но това се случва и в други страни... " - означи водещият.

" Ми то по този начин може да бъде отговорен и президентът на Чили за цялата тази история, който да речем може да се окаже сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР)... Хибридна война е доста комфортно разбиране. Отговорът е - това е по отношение на геополитическата конюнктура в страната, това са клишета. Общественото мнение би трябвало да следи има ли действителни доказателства за такова изказване... " - отговори Чуков.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР