бавно натрупа толкова много авторитет, че в момента не просто

...
бавно натрупа толкова много авторитет, че в момента не просто
Коментари Харесай

Анализаторът Виктор Димчев: Борисов си отива, Пеевски се готви да управлява България

постепенно натрупа толкоз доста престиж, че сега не просто е един ненавиждан или пък карикатуризиран облик от публицисти и жители, а по-скоро един обединител на нацията, който от името на политическата партия, която той ще оглави напълно скоро на символичната дата 24 февруари, се приготвя да ръководи България. Това съобщи пред " Фокус " политическият анализатор Виктор Димчев.

" Заявката на е да стане втора политическа мощ, каквато ние я виждаме даже в последното изследване на “Тренд ", тази заран се вижда ясно, че със напълно малко напор, безпроблемно би могла да бъде второто политическо ядро в България, с изключение на. Така че следва да следим този муден напредък на, който ще размени Румен Радев като кандидат за купата “Политик № 1 ", която лишиха от Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г през 2020 година ", сподели още Димчев.

Според анализаторът обликът на Пеевски от ден на ден се постанова в общественото пространство.

" Това е по този начин, заради повода, че хората, които стоят зад пиара на, ловко употребяват всяка опция, в която той е хулен или някой му се радва, с цел да може да бъде налаган от ден на ден като оня, който разпределя порциите и взема верните решения. Неговата позиция съвсем постоянно е акуратна към настоящите политически събития. И обликът му ще бъде натрапен до степен, до която ние виждаме сега облиците на хора като Асен Василев или Кирил Петков ", изясни той.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г все по-малко ще се появява в центъра на общественото внимание, тъй като той самичък осъзнава, че ролята, която си избра, изключително на последните локални избори го остави в ролята на губещ, добавя Виктор Димчев.

" И той би трябвало да извади нещо от ръкавите, някаква забавна загадка хрумка, с цел да успее да се върне в играта още веднъж. Личи едно съмнение, което се построява към него и преливане на престиж, който до неотдавна бяхме привикнали да свързваме единствено с неговото име към, който от своя страна неприкрито приказва за (не)коалицията ни и никой не отхвърля това негово право да бъде част от управническата коалиция. Иначе казано, Борисов става, което е извънредно завладяващо на фона на техните взаимоотношения от 2013 година, когато единия щеше да вкарва в пандиза другия. Сега те двамата са дружно в съдружно единение с третия, който щеше да вкарва Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в пандиза ", посочва анализаторът.

имат прочут проблем с подмяната на поколението, сред първото потомство политици, които като че ли си отиват и новата вълна политици, която явно не идва, добави Димчев.

" На доста места в страната имат проблеми със личните си структури и това се корени в метода по който беше формирана партията. Надявам се, че този развой може да бъде овладян, тъй като България има потребност от мощни партии и на локално равнище, и на национално равнище, защото съвсем всички локални парламенти, да не кажа на процедура всички, са в проблем да се конституира болшинство. Много от локалните парламенти към момента не работят и не се обрисува в скоро бъдеще да работят. В някои от тях ще има нови касационни избори, има правосъдни проблеми, а настрана от това, не съумяват просто да се схванат ръководещите по какъв начин тъкмо да ръководят, без значение кой е кметът, дали е от или е от някоя от другите партии. Тези проблеми скоро ще станат толкоз съществени, че ще се наложи или част от парламентите да спрат да работят или градовете да затънат в проблеми, които до неотдавна не бяха виждани. И методът това да се оправи е да се последва евентуално сглобката на национално равнище, с цел да могат и Политическа партия да продължат да мелят с благословията на. Които на районно равнище имат извънредно огромна мощ в локалните парламенти и могат да допринесат за една евроатлантическа стаблиност и на районно равнище. За да можем да забележим въпреки всичко някакви, от тези многочислени, обещавани през последните няколко години изключително промени, във финала на българския преход ", добави той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР