Бавачката на децата на принца и принцесата на Уелс, 52-годишната

...
Бавачката на децата на принца и принцесата на Уелс, 52-годишната
Коментари Харесай

Рядък КАДЪР: бавачката на децата на Кейт и принц Уилям беше видяна в елегантен образ

Бавачката на децата на принца и принцесата на Уелс, 52-годишната Мария Тереза ​​Турион Борало, е известна персона, само че доста непублична. Въпреки обстоятелството, че отглежда наследниците на трона, дамата стои на назад във времето от медиите, тъй че всяка нейна поява на обществено място се трансформира в същинска вест. Тази година тя и кралската двойка посетиха Trooping the Color.

Мери беше снимана да снима с телефона си Кейт и трите й деца, чакащи да се качат на кралската карета преди началото на парада.

На фотосите, направени в Бъкингамския замък, дамата наподобява елегантна в тъмна рокля, която е съчетала с кремаво сако и подобаваща шапка, пише Hello. Тоалетът й беше необикновено сходен на този, който носеше по време на тържествата по случай коронацията на крал Чарлз. Испанската бавачка е била до фамилията на Уилям и Кейт за всеки специфичен мотив и събитие, в това число погребението на починалата кралица и коронацията на новия монарх и брачната половинка му.

Maria Teresa Turrion Borrallo was pictured taking photos on her phone of the Wales children
— Robin Lynn King - Power to the Bower (@RobinLynnKing2)

Мария Тереза ​​Турион Борало стана бавачка на принц Джордж, когато той беше на шест месеца. Принц Уилям и Кейт в никакъв случай не са говорили за бавачката си и единствено потвърдиха, че тя работи за тях в малко изказване, оповестено през 2014 година, откакто тя беше снимана да бута количката на принц Джордж през Хайд Парк. Жената придружаваше двойката на кралска обиколка на Нова Зеландия и Австралия.

Мария е учила в Norland College, лицей за медицински сестри в Бат, чиито ученици работят за някои от най-богатите фамилии. Преди да стане кралска бавачка, тя е работила с други известни фамилии от висшето общество. Именно оттова семейство Кеймбридж схващат за нея и я наемат.
 Мария Тереза ​​Турион Борало Наричат ​​Мария " испанската супербавачка "  Снимка: Getty
„ Тя не е омъжена и няма гадже, защото животът й е напълно отдаден на фамилията, с което работи “, споделиха осведомени пред пресата.

Освен принц Джордж, Мария отглежда сестра му принцеса Шарлот и принц Луи.
 Мария Тереза ​​Турион Борало принц Джордж Бавачката с дребния принц Джордж Снимка: Getty
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР