Battlefield 2042 се е превърнало в едно голямо разочарование не

...
Battlefield 2042 се е превърнало в едно голямо разочарование не
Коментари Харесай

Слух: Battlefield 2042 може да стане безплатна

Battlefield 2042 се е трансформирало в едно огромно отчаяние освен за една част от феновете на една от най-популярните FPS поредици през днешния ден, само че и за самите ѝ издатели. Това ги е предизвикало да обмислят стартирането ѝ като безвъзмездна игра. Това твърди известният инсайдър по въпросите на Battlefield Том Хендерсън, чиито „вътрешни“ информации са се оказвали нееднократно правилни, предава The Gamer.

Стартът на играта си беше спорен отвред. Освен счупеното положение, в което излезе последния Battlefield, играта беше лишена от обичайни освен за сериите, само че и за обичайните мултиплейърни игри характерности, като гласовия чат и таблиците с общото показване. На ЕА не им трябваше да си вземат пакост и вместо да ги интегират още веднъж, те раздразниха доста от почитателите на Battlefield, обяснявайки по какъв начин считали това за „остарели неща“. Вследствие на всичко това последва всеобщо овакантяване на играта, до такава степен, че дори беше регистриран отлив на обичайните чийтъри и спамъри от BF2042.

„Твърди се, че ЕА са извънредно разочаровани от представянето на Battlefield 2042 и се преглеждат „всякакви варианти“ във връзка с играта, включително и безвъзмезден вид до някаква степен“, написа неотдавна Хендерсън в Twitter.

Не е доста ясно какво тъкмо значи „всякакви варианти“. Дали е някакво обновяване, което да промени BF2042 радикално или пък изключването на сървърите ѝ изцяло.

„Вземайки поради множеството проблеми на Battlefield 2042, то наподобява малко евентуално това, че като я създадат безвъзмездна ще решат проблемите с общността ѝ. Не единствено, че тези проблеми ще се натрупат, само че и един сходен ход ще значи, че ЕА ще би трябвало да се оправи с гнева на геймърите, които са си закупили играта в цялостната ѝ цена“, разясняват от The Gamer.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР