Battle royale жанрът грабна хората с това, че няма два

...
Battle royale жанрът грабна хората с това, че няма два
Коментари Харесай

Новото оръжие във Fortnite е буря в бутилка - преобръща играта за секунди


Battle royale жанрът сграбчи хората с това, че няма два мача, които да си наподобяват. Факторът случайност е вграден на базово равнище – разнообразни играчи, разнообразни оръжия на разнообразни места, инцидентното стесняване на безвредната зона. Всички би трябвало да приспособяват тактиките си за всеки мач по настрана. Това ги държи ангажирани.

В последния ъпдейт на Fortnite, Epic Games внася нов детайл в геймплея. Предоставят ни оръжие, с което да придобием малко надзор над случайността. Става на дума за Storm Flip – бутилка за мятане, която обезпечава глътка въздух в бурята, или нанася вреда на съперника, който си мисли, че е в сигурност.

Новият предмет може да се откри на земята, в ковчежета или да се купи от лилавите вендинг машини. Ефектът му трае 20 секунди. Чрез него може да се преобърне цялата конюнктура в късния стадий на мача – противодействайки на цели тимове или осигурявайки прозорец за възкръсване на паднал съотборник.

Промените във връзка с салдото са унищожаване на ловните пушки и увеличение на времето за цялостно презареждане на Boom Bow. Доставящите дронове в горещите зони са изменени, тъй че да дават по-малко снайпери и експлозиви.

От Epic Games не престават с напъните си да предложат всеобщ артикул, който да се хареса на допустимо най-вече хора, без да отблъсква по-сериозните играчи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР