БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — Треньорът на колежа Брайън Кели

...
БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — Треньорът на колежа Брайън Кели
Коментари Харесай

Футболният треньор на LSU Брайън Кели пуска обратно в дивата природа белоглавия орел, лекуван от университета

БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — Треньорът на колежа Брайън Кели е привикнал да управлява Tigers на Луизианския щатски университет, обичаните на учебното заведение футболен тим, само че в петък той се изправи лице в лице с плешив орел.

Стоейки на дига около река Мисисипи в Батън Руж - на към миля от известния LSU Tiger Stadium - Кели пусна тогавашния ранен орел назад в дивата природа, откакто е бил лекуван в болничното заведение за диви животни на университета по ветеринарна медицина в продължение на три месеца.

Птицата, чийто обсег на крилете се простира на 5 фута (1,5 метра), бързо изскочи от клетката си с Кели възкликна: „ Тя се насочва към стадиона “ — добра прокоба за идния сезон, разгласи той. Тигрите означиха 10-3 предходната година, като носителят на Heisman Trophy за 2023 година, куотърбекът Джейдън Даниелс, водеше тима.

Кели, който беше нает от Държавния университет на Луизиана през 2021 година, е първият футболен треньор в учебното заведение, който пусна плешив орел. Силата на Югоизточната ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР