Баталните мутренски сцени, разиграли се вчера около 18 часа в

...
Баталните мутренски сцени, разиграли се вчера около 18 часа в
Коментари Харесай

Първа версия за мутренския погром в известно столично заведение ВИДЕО

Баталните мутренски подиуми, разиграли се през вчерашния ден към 18 часа в помпозния столичен бар „ Бесо “ на бул. „ Тодор Каблешков “, не са били част от наказателна крими акция против заведението, а са провокирани от порядъчно пияни клиенти на лъскавия бар. Това описа свидетел на случката, представен от Lupa.bg.




"Изкорменото " с нож сепаре в лъскавия бар "Бесо ". Снимка: novini.bg

Според думите му, шумната компания баровци заседнала в заведението още към обяд. Мъжагите изпили 2 бутилки уиски, само че почнали да се държат непочтено в резултат на голямото количество обхванат алкохол в 36-градусовата горещина.



Когато шефът на „ Бесо “ – Аспарух, помолил компанията да напусне заведението, купонджиите се наежили. Те били положителни познати със притежателя на лъскавия бар Емануил Лазаров – Емо Негъра.

Под въздействието на погълнатия алкохол обаче не запомнили за дружбата си с него и почнали да агресират – оповестили, че сметката им е надписана.

Мъжете обърнали няколко стола и разпорили два от тях с ножове, а единия забил острието на ножа си в масата и счупил в земята бутилка „ Мартини “, поръчана за момиче – част от купона им.

Пияните купонджии отправяли и полови закани към Емануил Лазаров – Емо Негъра, само че най-после си тръгнали, откакто платили сметката.


Босът на тузарския бар "Бесо " Емануил Лазаров - Емо Негъра лети със личен хеликоптер

Собственикът на лъскавия бар „ Бесо “ Емо Негъра е измежду заможните предприемачи в София. Мъжът, който дължи прозвището си на смуглата си кожа, развива бизнес със строителство, авиоуслуги и отдаване чартърен на офис пространства. Лазаров има личен хеликоптер, който ръководи самичък.



Столичният бар "Бесо " работи на цялостни обороти от към 10 години, в заведението срещи си дават знойни хубавици, сенчести персони и заможни фенове на нощния живот.

Барът разполага с отлична кухня и нормално е претъпкан дори и в летните месеци. Точно когато се е разиграл екшъна с пияните клиенти обаче, в бара не е имало доста гости.

Пред Нова тв притежателят на "Бесо " Емануил Лазаров е съобщил, че се опасява за живота си след случката и че си е наел защита от съображения за сигурност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР