БАТ България представя на българския пазар най-новия модел на устойството

...
БАТ България представя на българския пазар най-новия модел на устойството
Коментари Харесай

БAT България представи glo™ hyper X2 – последната иновация за нагряване на тютюн

БАТ България показва на българския пазар най-новия модел на устойството glo™ - glo™ hyper X2. Това е последната иновация в портфолиото на световната марка за нагряване на тютюн на БАТ. glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в стилен корпус, който обезпечава елементарен захват и преносимост. Устройството е оборудвано с функционалност за по-бързо нагряване ( " Boost " ), светодиоден знак за положението на батерията, както и новаторски механизъм за хигиена. То ще бъде налично в разнородни цветови комбинации.

glo™ hyper X2 се предлага в комерсиалната мрежа в България от 17 октомври 2022 година с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под одобрената марка на премиум бранд в България. Продуктите ще са налични на национално равнище в необятната комерсиална мрежа, както и в съвсем всички огромни търговски центрове, като The Mall и Paradise Center в София, Grand Mall във Варна и Mall Plovdiv в Пловдив. 
 Снимка 591587
" Представянето на пазара на glo™ hyper X2 бележи още един основен стадий в трансформацията на нашата компания. glo hyper X2 е най-новото и усъвършенствано устройство за нагряване на тютюн на БАТ и предлага доста новаторски функционалности, отговарящи на потребителските упования. Радвам се, че скоро след международната премиера на glo™ hyper X2, имаме опцията да го представим и на българските консуматори ", съобщи Мила Маречкова - изпълнителен шеф на БАТ България, по време на събитието, на което беше показан новия артикул. 

Миналият месец БАТ разгласява резултатите от едногодишно изследване в действителна среда на glo™. То сподели, че пълнолетните пушачи, които са минали напълно към glo™, са постигнали обилни и устойчиви усъвършенствания в няколко индикатора за евентуална щета спрямо тези, които са траяли да пушат.

" Резултатите от това изследване са най-важните данни, които в миналото сме генерирали за glo и за категорията на продуктите за нагряване на тютюн като цяло. Окончателните резултати от нашето едногодишно клинично изследване предоставиха нови значими данни, които допълват доказателствата в поддръжка на glo™ като артикул с понижен риск ", разяснява Марк Форстър, който е началник регулаторни и научни въпроси на Групата БАТ.

Едногодишното изследване се основава на тестването на предходни модели устройства glo, предхождащи hyper X2 въз основа на тежестта на наличните доказателства и при цялостно прекосяване от пушене на цигари към негорими артикули. Важно конкретизиране е, че тези артикули не са без риск и при използването им се доставя никотин, който води до пристрастяване. 

БАТ България е част от водещата компания за потребителски артикули British American Tobacco PLC. с марки, продавани на над 200 пазара по свeтa. На българския пазар БАТ България заема лидерска позиция в тютюневия бранш. 
 Снимка 591588
Източник:

Компанията продължава да е наясно, че запалимите цигари съставляват сериозен риск за здравето и единственият метод да се избегнат тези опасности е да не се пуши или да се откажете от пушенето. БАТ предизвиква тези, които в противоположен случай биха траяли да пушат, да преминат напълно към научно обосновани други възможности с понижен риск. За да реализира това, БАТ се трансформира в същински насочен към потребителите бизнес с доста категории потребителски артикули.

Амбицията на компанията е до 2030 година да има 50 милиона консуматори на нейните негорими артикули и до 2025 година да генерира 5 милиарда паунда доходи от нови категории. БАТ си е сложила амбициозни цели в региона на ESG, в това число реализиране на въглеродна индиферентност за обсег 1 и 2 до 2030 година и унищожаване на ненужната пластмаса за еднократна приложимост и преобразяване на всички пластмасови опаковки в такива за многократна приложимост, преработване или компостиране до 2025 година.
 Снимка 591589
В БАТ работят над 52 000 души, а активността й се развива в над 175 страни. През първата половина на 2022-а Групата БАТ генерира доходи в размер на 12,87 милиарда паунда и облага от активността в размер на 3,68 милиарда паунда.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР