Баскитаристът на „Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи е вдигнал ръце от

...
Баскитаристът на „Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи е вдигнал ръце от
Коментари Харесай

Не е за вярване как изглежда големият син на Годжи днес

Баскитаристът на „ Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи е вдигнал ръце от синовете си Волен и Цветомил, научи HotArena”. Наследниците на музиканта от дълго време са мъже за женене, само че вместо сами да се трудят за насъщния си, още ги хрантути известният им татко.

Честите отсъствия на музиканта оказали въздействие върху тях и пропуските към този момент били очевадни. Донякъде даже за това виновност имал и Слави Трифонов. Преди време Цветана и Милчо Тодорови, родителите на бас китариста, с тъга споделиха, че синът им се е трансформирал в плебей на Дългия, всеки ден се прибирал в 12 часа през нощта и нямал никакво време за фамилията и децата си.

Двамата пораснали сина на Годжи са плод на любовта с някогашната му брачна половинка Даниела. Tя мъчно издържала на безкрайните му закъснения и отсъствия и най-после двамата се разделили. След развода Даниела запазила другарски връзки с Годжи, а Цветомил и Волен живеели и при двамата си родители. И двете момчета наследили музикалния гений на баща си, само че по-малкият Волен бил по-амбициозният. 20-годишният юноша членувал в музикална тайфа, само че не желал да пробива с името и връзките на известния си татко. Волен свирел в кварталните заведения, а парите, които изкарвал, били алегорични.

По-голямото отроче на Годжи Цветомил му създавал повече кахъри. Младежът, който се подвизавал в интернет и в музикалните среди с прякора Гадния, бил татуиран от главата до петите. Годжи изпаднал в смут, когато синът му последователно почнал да наподобява на скинар. Цветомил си сложил и флеш обеци на двете уши, които разширили меките елементи на ушите му до размер на топче за пинг-понг. Музикантът бил слисан, когато видял, че синът му е обръснал главата си и е оставил на темето си единствено яркооранжев гребен като немски пънкар от средата на 80-те години.

Преди няколко години Волен записал с батко си Цветомил дуетна ария, която потресе слушателите с вулгарния си текст. Рап парчето „ Shot them all”, което в превод значи „ Застреляйте всички”, сигурно е изненадало неприятно Годжи с просташкия си текст. „ Раз, два, три – номер едно си ти! Три, два, раз – ти си хомосексуалист! Как да ти го навра – абе не мо'а се запра”, пеят в парчето наследниците на известния музикант, надявайки се да пробият на музикалния пазар с нецензурни текстове. Възмутените мнения в интернет принудиха синовете на Годжи да смъкват „ Shot them all” от музикалните уеб сайтове, написа " Уикенд ".

 Големият син на Годжи с прякор Гадния, замяза на скинар
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР