Баскетболният треньор Константин Папазов обяви, че ще е доволен ако

...
Баскетболният треньор Константин Папазов обяви, че ще е доволен ако
Коментари Харесай

Тити Папазов: Ако Сираков бе в Левски последните години, ситуацията щеше да е различна

Баскетболният треньор Константин Папазов разгласи, че ще е удовлетворен в случай че се стигне до завръщането на Наско Сираков във футболния отбор на Левски, тъй като в случай че той е бил там, е нямало да се стигне до това състояние.

" Няма нищо по-нормално мястото на Наско Сираков да е в Левски. Може би, в случай че беше тук в последните 12 години обстановката щеше да е друга. Левски е друго творение за тази страна. Клубът има вековна история. Феновете би трябвало всяка вечер да лягат с мисълта: " С какво помогнах на Левски в тази сложна обстановка? " Аз не се срамя, не скърбя и не се усещам използван. Така е трябвало да стане. Най-малкото спечелихме време. Ако всичко започваше през днешния ден щяхме да сме 20 дни обратно. Тези, които обичат Левски би трябвало да дадат 5-6 милиона лв.. Тези хора имат капацитет да ги съберат. Правенето на взаимни отстъпки с Левски и ЦСКА докара до погубването на единия клуб, а другият е на ръба.

Наско Сираков неслучайно сподели, че не желае пари от страната. Сега обаче страната може да помогне на Левски, като построи стадиона, както го направи с други. Бъдещите управници на клуба би трябвало да почитат последователите, които им дават опция да ръководят - почитателите, които са ги избрали. Наско Сираков е личността, която може да бъде знаменосеца на Левски. Хората би трябвало да тръгнат след него. Той ще успее на гърба на поддръжката на стотиците хиляди, които ще го последват. Магията Левски разполага с голям човешки запас. Той обаче би трябвало да повярва на тази идея ", сподели Папазов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР