Баскетболният шампион на България Лукойл Академик напусна безславно Европейската купа

...
Баскетболният шампион на България Лукойл Академик напусна безславно Европейската купа
Коментари Харесай

"Лукойл Академик" отпадна от Европа

Баскетболният първенец на България " Лукойл Академик " напусна безславно Европейската купа на ФИБА откакто претърпя трета загуба в груповата фаза.

Пред празни трибуни в " Арена Ботевград " " студентите " отстъпиха пред турския " Истанбул Буюкшехир " със 76:80. Следващата седмица им следва финален дуел в групата - посещение на румънския отличник " Клуж ", само че даже и победа в него няма да прати " Лукойл " напред в шампионата.

" Безобразни отигравания. От хора, които са национали на България, които играят по 20-30 минути на мач, само че които не могат да вкарат панер , макар че имат огромни искания ", избухна след края на срещата легендата на клуба и състезателен шеф Тодор Стойков, който не даде безапелационен отговор дали в " Лукойл Академик " се задават промени в състава и в треньорския щаб.

" Промените са най-лесното нещо. Може и да има, може и да няма. Разочаровани сме, тъй като задачите ни бяха надалеч по-високи. Мисля, че този мач бе в ръцете ни и по силите ни да бъде извоюван и не мога да обвинявам треньора, че загубихме ", добави Стойков.

Божидар Аврамов означи 16 , а американците Кийт Клентън и Далтън Пепър осъществиха по 14 за домакините, само че това не се оказа задоволително.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР