Баскетболният Реал Мадрид обяви пореден заразен с коронавирус играч броени

...
Баскетболният Реал Мадрид обяви пореден заразен с коронавирус играч броени
Коментари Харесай

Пореден заразен с коронавирус в баскетболния Реал Мадрид

Баскетболният Реал Мадрид разгласи следващ инфектиран с ковид състезател броени часове преди семейството си на съветския ЦСКА Москва от 17-ия кръг на Евролигата. Унгарецът Адам Ханга се причисли към дългия лист с отсъстващи от състава на испанския гранд.
От лагера на отбора потвърдиха с публично известие, че 32-годишният баскетболист е с позитивен тест за COVID-19.

Проблемите в Реал Мадрид поради разпространяването на ковид се задълбочиха много в последните дни, откакто позитивни проби по-рано дадоха старши треньорът Пабло Ласо и състезателите Антъни Рандълф, Венсан Поарие, Тома Юртел, Фабиен Косьор, Гершон Ябуселе и Хуан Нунес. В допълнение Руди Фернандес, Карлос Алосен и Алберто Абалде са контузени.

Испанците са втори във краткотрайното класиране в баскетболната Евролига с 13 победи от 16 мача и отстъпват единствено пред водача Барселона, който е с 15 триумфа и 2 провали. Противникът на Реал в срещата довечера ЦСКА Москва заема шестата позиция с 10 победи от 16 изиграни дуела.

"Мачът с Реал е доста значим за нас. Жалко е, че имат толкоз инфектирани и контузени. Искаме всички да са здрави, с цел да отидем в залата и да играем един естествен мач ", съобщи преди дуела старши треньорът на съветския ЦСКА Димитрис Итудис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР