Баскетболният отбор на Олимпиакос успя да покачи самочувствието си след

...
Баскетболният отбор на Олимпиакос успя да покачи самочувствието си след
Коментари Харесай

Везенков изригна с рекорд за сезона и върна самочувствието на Олимпиакос

Баскетболният тим на Олимпиакос съумя да повиши самочувствието си след провалянето от Анадолу Ефес в Евролигата предходната седмица. Отборът на старши треньора Йоргос Барцокас се оправи без проблеми със съпротивата на водача в гръцкото състезание Лаврио и записа удобен триумф с крайното 110:72 в обичайните понеделнишки другарски мачове в поддръжка на благотворителна акция против COVID-19.

 Може да бъде изображение с 6 души и на закрито

Александър Везенков имаше съществена роля за безапелационната победа на " червено-белите ". Макар и да бе всекидневен мач, българинът записа рекордните за сезона си 22 точки, към които добави и 5 битки, 2 асистенции, 2 отнети топки и 2 чадъра. Крилото на Олимпиакос стреля 5/7 за две точки, 2/5 от тройката и не сбърка нито един път от наказателната линия - 6/6. Заради представянето си Везенков бе избран като най-полезния състезател на своя отбор.

O Σσα Βεζνκοφ αναδεχθηκε ο της σημερινς αναμτρησης.
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)
В сряда от 21:00 българският национал и съотборниците му посрещат неуверения в последно време отбор на ЦСКА (Москва) в " Двореца на мира и другарството ". Срещата е част от 26-ия кръг на Евролигата, а Олимпиакос се нуждае от наложителна победа, с цел да се бори за класиране в плейофите на шампионата на богатите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР