Баскетболният отбор на Берое Стара Загора допусна четвъртото си поредно

...
Баскетболният отбор на Берое Стара Загора допусна четвъртото си поредно
Коментари Харесай

Берое с тежка загуба при визитата си на косовския Пея в Балканската лига по баскетбол

Баскетболният тим на Берое Стара Загора позволи четвъртото си следващо проваляне в Балканската лига, откакто отстъпи с 93:125 (14:37, 26:37, 31:23, 22:28) при визитата си на косовския Пея в среща от постоянния сезон на шампионата.

" Зелените " отпътуваха за Косово с група от единствено девет състезатели, от която отсъстваха Дариъс Хол и Александър Тодорович.

В последна сметка момчетата на Бойко Миленков не съумяха да се опълчват на своя противник и бяха догонващи в хода на целия на дуел, като закономерно това докара до загуба с над 30 точки разлика.

Най-резултатен за българския отбор стана Данджел Пюрифой, който изкара всичките 40 минути на паркета и приключи с " дабъл-дабъл " - 32 точки, 16 битки и 4 асистенции.

За домакините от Пея пък над всички беше Джейлън Тейт, който осъществя 22 точки.

В класирането Берое заема последното четвърто място с баланс 3-6, до момента в който косоварите са втори с 8-2.

Припомняме ви, че преди седмица от присъединяване в Балканската лига се отдръпна украинският Будивленик, а след това от конкуренцията бяха дисквалифицирани българският Левски и косовският Башкими. По този метод в разногласието за трофея останаха само четири тима, като с изключение на Берое и Пея борбата не престават още израелският Апоел Беер Шева и черногорският Милениум.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР