Баскетболният национал на България Александър Везенков вярва, че може да

...
Баскетболният национал на България Александър Везенков вярва, че може да
Коментари Харесай

Александър Везенков: Искам да ставам още по-силен, мечтая за титли и Евролига

Баскетболният национал на България Александър Везенков има вяра, че може да усъвършенства формата си и да играе все по мощно, както за националния тим, по този начин и за Олимпиакос.

В изявление за предаването " Арена спорт " баскетболистът показа, че формата му се дължи на поддръжката, която получава от фамилията и съотборниците си.

" Работата, която направих лятото и европейското ми помогнаха за самочувствието и да набера скорост за сезона. Семейството и тима ми дават успокоение. Искам да ставам още по-силен и да веселя хората, които ме поддържат. Искам всеки мач да играя на равнище. Най-важното е, че съм стъпил крепко на земята и да не преставам да работя ", сподели той.

Играчът на Олимпиакос мечтае да завоюва още титли с екипа на гръцкия гранд, като приоритет е оценката от Евролигата.

" Имаме още 9 мача. Плейофите са напълно разнообразни. Всички желаят още веднъж да играем във Финалната четворка. Най-важното е да сме здрави и да продължаваме да работим интензивно. Не мисля за самостоятелните награди. Ако тимът побеждава, всички сме удовлетворени. Най-важно е да продължаваш да работиш. Концентрирам се за всеки мач. Приемам с огромно почитание мненията оттатък океана, само че Олимпиакос за мен е всичко. Ние сме огромно семейство. Мечтая за още повече трофеи и една Евролига ", добави той.

Александър Везенков има вяра в в утрешната подготовка Евробаскет 2025. Баскетболистът се надява да върне българския баскетбол " там където му е мястото ".

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР